Duże międzynarodowe korporacje, regionalne browary i mikrobrowary nawiązały współpracę z firmą Parker Domnick Hunter, aby skutecznie osiągnąć wyższą jakość oraz polepszyć wymagania produkcyjne. W sercu procesu warzenia leży całkowicie naturalny sposób sekwencja zdarzeń – fermentacja beztlenowa słodu jęczmieia przez drożdże. Aby konsekwentnie produkować doskonały napar, fermentacja, stabilizacja i pakowanie. Etapy muszą być ściśle kontrolowane. Każdy etap procesu zazwyczaj wymaga dedykowanej technologii i sprzętu, a ponadto istnieje ogromny wybór i elastyczność podejść. Parker Domnick Hunter zapewnia dostosowane do indywidualnych potrzeb, rozwiązania filtracyjne które spełniają określone kryteria wydajności. Łącząc specjalistyczne browarnictwo oraz wiedzę, dzięki dedykowanemu asortymentowi produktów, realizujemy zobowiązania Parker Domnick Hunter; ochrona jakości piwa, redukcja kosztów przetwarzania i zapewnienie specjalistycznego wsparcia.